Adverteren - verrassendvietnam.nl

Adverteren

Adverteren op Verrassend Vietnam

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw doelgroep te bereiken? Niet zeker hoe u de kracht van het internet kunt gebruiken om een connectie aan te gaan met uw doelgroep? Hulp nodig met de branding van uw bedrijf? Of u nu een tour operator, hotel, restaurant of een product hebt dat u wilt promoten, wij kunnen hierbij helpen. VerrassendVietnam groeit snel en is inmiddels één van de belangrijkste bronnen van reis en toerisme informatie omtrent alles Vietnam. Op deze pagina leest u waarom adverteren op VerrassendVietnam in uw voordeel werkt en een belangrijke ondersteuning kan zijn in uw marketing inspanningen.


Waarom adverteren op VerrassendVietnam?

VerrassendVietnam.nl is een online reisgids vol met praktische reisinformatie die lezers helpt bij het plannen van een reis naar Vietnam of zodra zij geland zijn verder helpt op locatie. VerrassendVietnam is neutraal, transparant, gefocust op het creëren van waarde en natuurlijk dol op het reizen in dit prachtige land.


Target doelgroep

Op VerrassendVietnam kunnen we de bezoekers onderverdelen in twee categorieën.

 • 1. Vakantieplanners

Deze groep is een vakantie aan het plannen naar Vietnam en gebruikt onze website als middel om informatie te vinden over het land, eten en drinken, hotels, tours en wat te zien en doen na aankomst. Deze groep heeft voor aankomst in Vietnam al een globale route gepland waar zij gemiddeld 2 a 3 dagen per bestemming in Vietnam zullen verblijven. Het is daarom belangrijk deze groep in een vroeg stadium te bereiken. Dit kan uitstekend via onze website.

 • 2. Gelande bezoekers

Deze groep is aangekomen in Vietnam en gebruikt de website als reisgids om meer informatie te vinden over specifieke bestemmingen. Wat te zien en doen, waar eten en drinken, waar overnachten en hoe door te reizen naar andere bestemmingen.

Door te adverteren op VerrassendVietnam kunt u deze lucratieve doelgroepen in het juiste stadium bereiken. De reisbranche is hoogst competitief. Daarom is dit een goede mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken en zo aan uw branding en exposure te werken.


Demografie: ontmoet uw doelgroep

Ontmoet onze lezers en uw potentiele klanten: Jong, Hoogopgeleid en Avontuurlijk.

Deze lucratieve doelgroep doet veel onderzoek online voordat zij landen in Vietnam. Zij plannen routes, tours, vervoer, zijn actief op social media en zijn milieubewust. De grote meerderheid ( 70% ) heeft onze website gevonden door a. zoekopdrachten via zoekmachines, b. via social media, c. Via mond tot mond advies of d. via andere websites of blogs. De rest van de bezoekers ( 30% ) zijn terugkerende bezoekers die de site verder als reisgids gebruiken nadat zij geland zijn in Vietnam.

Onze grootste groep lezers is tussen de 21 en 45 jaar oud en is op zowel desktop, tablet, mobiel en vele social media platforms actief. Interesses liggen bij reizen, tours, eten en drinken, entertainment, avontuur, cultuur en buiten activiteiten. Deze groep bestaat uit stelletjes, solo reizigers, vriendengroepen en families.


Bereik

Top en sidebar display advertenties zorgen ervoor dat uw advertentie op de gehele website te zien is wat betekent dat uw advertentie duizenden keren per maand getoond zult worden. Dit bereik is alleen mogelijk door online te adverteren.

 • Content en digitale marketing

Op deze website vindt u een enorm aantal pagina’s die de bezoeker inspireren en informeren over alles Vietnam. Wij delen deze unieke content via social media met uw doelgroep om het bereik te maximaliseren. Daarnaast leveren vele zoekopdrachten via zoekmachines als Google bezoekers op via de voor zoekmachines geoptimaliseerde artikelen. Zo kunt u profiteren van bezoekers die de website bereiken via zoekmachines via gerichte zoekopdrachten met koopintentie of algemene zoekopdrachten. Maak gebruik van dit bereik door te adverteren op VerrassendVietnam en vergroot uw bereik via zoekmachines.

 • Technologie

Alle pagina’s op de website zijn geoptimaliseerd voor verschillende platforms. Of onze bezoekers nu mobiel, via desktop of tablet surfen. De gebruikerservaring blijft altijd top. Dankzij de beste hostingservice is de website altijd in de lucht.

 • Website verkeer en bezoekers overzicht

Voor het verkrijgen van data gebruiken wij de meest accurate software van Google Analytics. Zo zijn wij altijd in staat om u als adverteerder inzicht te geven in het verkeer en bezoekers overzicht op de website.

VerrassendVietnam is op het moment een nieuwe site waardoor de bezoekersaantallen maand op maand stijgen. Daarom geven wij op verzoek de actuele bezoekersaantallen, page views, tijd op de website etc. Neem contact op voor de meest actuele data.


Advertentiemogelijkheden op VerrassendVietnam

Standaard

 • formaat
 • site wide zichtbaarheid

€50 / maand

Premium

 • formaat
 • site wide zichtbaarheid
 • premium locatie
 • slechts 2 posities beschikbaar

€75 / maand

Premium+ social media

 • formaat
 • site wide zichtbaarheid
 • premium locatie
 • slechts 2 posities beschikbaar
 • social media promoties

€100 / maand

 • Standaard display banner
 • Premium display banner

Een gesponsord artikel met social media ondersteuning

Heeft u een nieuw product, tour of service die u onder de aandacht wilt brengen? In dat geval is een gesponsord artikel de manier om uw target doelgroep te bereiken. Campagneduur: 2 weken.

Hoe het werkt

U levert de inhoud van het artikel in combinatie met foto’s, video en andere media die u wilt gebruiken om uw bedrijf te promoten. Wij optimaliseren het artikel voor de zoekmachines, plaatsen het op de website en delen het via de bekende social media kanalen. In de 2e week herhalen we de social media campagne voor extra bereik.

Prijs: €100

* Een gesponsord artikel bevat altijd een mededeling die het de lezer duidelijk maakt dat het om reclame gaat. Links die in het artikel opgenomen worden bevatten altijd de ''nofollow'' tag.​


Advertentie richtlijnen

Als adverteerder op VerrassendVietnam kunt u uw eigen advertentie ontwerpen. Voor plaatsing wordt de advertentie bekeken en gekeurd. Belangrijk is dat de aangeleverde advertenties geoptimaliseerd zijn voor het web en de minimale bestandsgrootte hebben.

Advertenties worden alleen geplaatst als deze aansluiten bij de inhoud van onze website en de interesses van onze bezoekers.


Betaling en voorwaarden

Wij accepteren betalingen direct op onze Nederlandse bankrekening. De minimale duur voor display advertenties is 3 maanden. Voor branding doeleinden adviseren wij echter om minimaal een campagne van 6 maanden aan te gaan.

Wilt u het ontwerp van uw display advertentie wijzigen dan kan dit eenmalig. Voor verdere veranderingen rekenen wij een bedrag van €25 per wijziging.

*Prijzen voor display advertenties zijn onderhevig aan veranderingen. Adverteerders worden op de hoogte gesteld van prijswijzigingen. Voor de duur van uw campagne blijven de prijzen hetzelfde.


​Voor het plaatsen van een advertentie of om andere promotie mogelijkheden te bespreken, neem contact op.