De klassieke route

De klassieke route neemt je in 4 weken mee langs de meest indrukwekkende natuur, heerlijke stranden en eilanden, bruisende steden, cultuur en toffe activiteiten.

Ook als je korter dan 4 weken de tijd hebt is deze route een goede blauwdruk. Het is namelijk gemakkelijk om er een stuk uit te halen zonder dat je ellenlange omwegen hoeft te maken.

 

 

28 dagen

3 weken van Zuid naar Noord Vietnam

Dit is een perfecte route voor wie alle hoogtepunten van Vietnam wilt zien en 3 weken de tijd heeft. 

21 dagen

15 dagen Noord Vietnam

Deze route laat je het beste van Noord-Vietnam zien in 16 dagen. 

Als je liever niet achterop een motor zit of zelf gaat rijden dan kun je deze route een aantal dagen inkorten door Ha Giang als bestemming eruit te halen. 

15 dagen

11 dagen Zuid-Vietnam

Dit is een fantastische route door het prachtige Zuiden van Vietnam. Avontuur, cultuur en strand. Ideaal! Bovendien is deze route het hele jaar door prima te doen.

11 dagen

De Con Dao Eilanden

Als je een bijzondere strandbestemming wilt opnemen in je reis dan mag je de Con Dao Eilanden niet overslaan. En niet alleen de stranden maar ook de beruchte geschiedenis zal indruk maken. 

5 dagen

Het hoge noorden

Het hoge noorden is onderdeel van de alternatieve route. Deze route kun je gemakkelijk integreren in de uitgewerkte routes. 

In deze alternatieve route bezoek je het Ba Be National Park en de Ban Gioc waterval. 

Hierna kun je gemakkelijk doorreizen naar Ha Giang ( ik leg je uit hoe ) of je gaat terug naar Hanoi.

Veel plezier!

5 dagen

De centrale kust

Deze alternatieve route is voor de strandliefhebbers. Deze route is perfect als je vanuit Hoi An langzaam wilt afzakken naar het zuiden en onderweg wilt genieten van de zee. 

Je bezoekt onder andere Quy Nhon en Nha Trang. Als extra heb ik de bergplaats Dalat toegevoegd om daarna te eindigen in Ho Chi Minh City.

6 dagen

Pen