Vakantie in Vietnam: Essentiële tips en reisinformatie

Je bent in goede handen. 

Op deze pagina vind je alle tips voor je vakantie naar Vietnam. Staan jouw reisplannen nog in de kinderschoenen? Dan wil ik dat je hier begint, Alles wat je moet weten voor vertrek wordt hier behandeld. Van het klimaat tot het vervoer en de cultuur. 

Veel plezier met de voorpret.

Tips voor je vertrekt naar Vietnam

Uitgelicht

Beste reistijd Vietnam | Het klimaat, weer per maand en de seizoenen

lees verder
Beste reistijd Vietnam | Het klimaat, weer per maand en de seizoenen

Tips over het vervoer in Vietnam

uitgelicht

Reizen met de trein door Vietnam | Alles wat je moet weten

lees verder
Reizen met de trein door Vietnam: Alles wat je moet weten

Vietnam cultuur en algemeen

uitgelicht

Reizen tijdens TET ( Vietnamees Nieuwjaar )

lees verder
Reizen tijdens TET ( Vietnamees Nieuwjaar ) 2024

Zin gekregen in een reis door Vietnam?

Stel dan je eigen droomreis samen door te kiezen uit de beste tours en bouwstenen of laat een individuele rondreis op maat samenstellen. Zo wordt je vakantie gegarandeerd een succes. 

Waarom een vakantie in Vietnam?

Prachtige stranden, indrukwekkende rijstterrassen, mysterieuze bergpassen en enkele van de wereld meest indrukwekkende natuurwonderen. 

Vietnam heeft het allemaal. Tel daarbij op de voortreffelijke keuken, een vriendelijke bevolking en een makkelijk te bereizen land en je hebt alle elementen voor een heerlijke vakantie.

Vietnam (Việt Nam ) is een land in Zuidoost Azië dat bij velen bekend is door de verschrikkelijke beelden van oorlog en honger.

De treurige tijden zijn echter voorbij en het land wordt tegenwoordig gekenmerkt door een optimistische en ondernemende bevolking.

Het S-vormige land strekt zich uit over een lengte van 1650 kilometer met in het noorden de Hoofdstad ‘’Hanoi’’ en in het zuiden de bruisende metropool ‘’Ho Chi Minh City ( Saigon )’’.

De kaart van Vietnam

Een vakantie in Vietnam is dan ook een ware rollercoaster, in de goede zin van het woord. Niet voor niets trekken de laatste jaren steeds meer backpackers, flashpackers, families, luxe reizigers en andere avonturiers naar dit prachtige land in Zuidoost-Azië.

Op VerrassendVietnam.nl helpen we je bij het samenstellen van een reis die jou op het lijf geschreven is. Van route tot hotels, van tours en rondreizen tot handige tips en weetjes: op onze website vind je alles wat je nodig hebt om jouw vakantie in Vietnam naar wens vorm te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met meer dan 3200 kilometer aan kustlijn ben je nooit ver van een prachtig strand, de rijstterrassen in het hoge noorden zijn van ongeëvenaarde schoonheid, en met een keur aan UNESCO werelderfgoed plaatsen ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Inspiratie en Tips nodig ?

Download Gratis de Verrassend Vietnam reisgids met Routes, Reistips en Inspiratie over de verborgen parels