Resorts, hostels en hotels in Vietnam - verrassendvietnam.nl
  • You are here:
  • Home »

Hotels in Vietnam

Een overzicht van de beste hotels in Vietnam

Het toerisme in Vietnam zit duidelijk in de lift. Steeds meer reizigers komen de prachtige bestemmingen van het land bezoeken en daardoor neemt ook het aanbod aan resorts, guesthouses en hotels toe. Tussen het enorme aanbod zitten vele fantastische overnachtingsmogelijkheden die je vakantie onvergetelijk maken. De kunst is om deze eruit te pikken. Op deze pagina verzamel ik de adressen van die speciale plekjes.  Heb je zelf ergens op een fantastische plek geslapen en staat deze er nog niet tussen? Dan hoor ik dat erg graag zodat de lijst uitgebreid kan worden om zo andere reizigers te helpen met de keuze. 

Bestemmingen

Hieronder vindt je een overzicht van de beste hotels in de meest populaire bestemmingen. Elke hotelgids is onderverdeeld in luxe, middenklasse en budget hotels. 

bed

Voor Backpackers

De beste backpackerhostels in het land verzameld op één plek. Lees alles over de beste spots om andere backpackers te ontmoeten, wat de beste party hostels zijn en waar het juist net wat rustiger is.


Goed om te weten

Reis je op de bonnefooi door Vietnam en kom je op plekken buiten de gebaande paden dan kan het nog wel eens lastig zijn om een hotel te vinden op een boekingssite. Echter is het niet moeilijk om een slaapplaats te vinden aangezien zelfs in de kleinste plaatsjes hotels te vinden zijn. Ze staan echter niet als zodanig aangegeven. Het Vietnamese hotel voor hotel is ''Khach San'', guesthouse is ''Nha Nghi en ''Nha Tro'' betekent zoiets als motel. Als je deze woorden kent is het geen probleem om een plek voor de nacht te vinden.