Over ons - verrassendvietnam.nl

Over mij en Verrassend Vietnam

September 2013. Na een aantal jaar als docent economie gewerkt te hebben op een school in Den Haag besluit ik om er een jaar tussenuit te gaan om te reizen en werken in Vietnam. Het land dat mij al lang intrigeerde vanwege de roerige geschiedenis en de beelden van prachtige natuur en cultuur. Dat jaar zou echter een stuk langer duren, maar dat wist ik op dat moment nog niet.

Aangekomen in het drukke Ho Chi Minh City besluit ik om een kamer te huren in een gedeeld huis en op zoek te gaan naar werk. Gewapend met een stapel CV’s, een gehuurde scooter en stropdas besluit ik de verkeerschaos te trotseren om bij elke school die ik tegenkom een CV op het bureau te deponeren. Diezelfde avond nog heb ik een baan. 

Mijn favoriete bezigheid. Eilandhoppen rond de An Thoi eilanden.

Inmiddels is het 2018 en heb ik in de afgelopen jaren zo’n beetje alle uithoeken van dit prachtige land gezien. Wonen en reizen in Vietnam is voor mij een geweldige ervaring en ik ben dankbaar voor het feit dat ik dit nog steeds kan blijven doen.

De website is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar je terecht kunt voor de beste tours en rondreizen, een handige visumservice en eerlijke informatie waar je wat aan hebt tijdens het plannen van je reis.

Naast de website kun je mij ook volgen op Facebook of bekijk mijn foto’s op Instagram en video’s op Youtube. Bijna alle foto’s en video’s zijn door mijzelf gemaakt en maken het niet mooier dan het is.

‘’What you see is what you get’’

Verrassend Vietnam is aangesloten bij het garantiefonds voor gespecialiseerde tour operators (GGTO) onder lidmaatschap nummer 1563. Hierdoor kun je met een gerust gevoel op reis. 

Tijdens mijn tochten diep in de Mekong Delta is er altijd wel een vriendelijke bewoner die mij uitnodigd voor een kop thee.

Over jou

Waarom een over jou op mijn over ons pagina?

Ik ben begonnen met Verrassend Vietnam om te laten zien wat het reizen in het land voor mij zo speciaal maakt. Met de tips die ik verzamel tijdens mijn reizen hoop ik je reisvoorbereiding net weer even leuker en makkelijker te maken.

Het verbeteren van de gebruikerservaring van de website is dan ook een doorlopend proces. Heb je een brandende vraag waarop je geen antwoord kunt vinden voel je dan vrij om een bericht op de site achter te laten of een email te sturen. Ik neem altijd de tijd om je vraag te beantwoorden, of je nu een reis georganiseerd wilt hebben of op eigen gelegenheid wenst te reizen.

Op een fantastische reis,

Thomas Dijkhuizen