Individuele rondreis Vietnam - Unieke rondreizen door Vietnam op maat

Individuele rondreis Vietnam | Vietnam reizen op maat

Je wilt een fantastische rondreis door Vietnam maken, je wilt het graag georganiseerd hebben en de reis moet aansluiten op al je wensen en interesses?

Kies dan voor een individuele rondreis Vietnam op maat.

4 redenen om voor een individuele rondreis door Vietnam te kiezen

Een reis op maat is betaalbaar

Veel mensen denken dat een rondreis op maat altijd heel duur is. Dit is zeker niet het geval. We leveren echter nooit in op kwaliteit om maar te kunnen stunten.

Geen massatoerisme

We ontwijken het massatoerisme en laten je kennis maken met de lokale cultuur en gebruiken. Ook op de meest populaire bestemmingen weten we een authentieke ervaring te bieden.

Het juiste tempo

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk van het land zien maar er ook weer niet in recordtijd doorheen gejaagd worden. Een uigebalanceerde route staat aan de basis van een goede rondreis.

Geen 'one size fits all ' aanpak

Wat de ene reiziger leuk vindt is voor de ander weinig aan. Een 'one size fits all' aanpak is echt niet nodig. Een Verrassend Vietnam reis is voor iedereen uniek. 

Waarom de Verrassend Vietnam aanpak werkt

We kennen Vietnam door en door en weten exact waar je moet zijn, wanneer je er moet zijn en wat je er moet doen.

Deze kennis en passie zie je terug in de reizen die ontworpen worden. Naadloos aansluitend op je wensen en interesses.

Hoe lang je ook wilt gaan, we maken altijd een reisschema met het juiste tempo. Zo kun je alle indrukken goed op je in laten werken.

Ver weg van massatoerisme en zonder 'one size fits all' programma ontdek je het echte Vietnam.

Voorbeeldreizen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk eerst eens onze voorbeeldreizen.

Familiereis Vietnam

Luxe rondreis Vietnam

Rondreis Vietnam 4 weken


Wat andere reizigers ervan vinden....

Alles was top geregeld...

Hoi Thomas,


Wij zijn weer thuis en aan het nagenieten van de prachtige reis! Alles was top geregeld door jou! Echt complimenten, we hebben alleen maar hoeven genieten en niets hoeven te regelen. Wat fijn, nooit zo voorgesteld dat het reizen in Vietnam zo comfortabel en gaaf zou zijn. Dat vonden we alle vijf!


Wat een lieve, leuke en geïnteresseerde, kundige gidsen en chauffeurs. Iedereen was steeds op tijd en precies op de hoogte van het programma etc. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt en voelden ons overal veilig en vertrouwd. Iedereen maakte het ons naar onze zin, wat zijn we verwend en in de watten gelegd. Heerlijke lunches, op tijd een drankje en fris doekje, noem maar op. Heel bijzonder om zoveel over het land, de cultuur, de mensen van Vietnam te horen van de gidsen en alle mensen die je onderweg tegenkomt. Wat een positief, vriendelijk en actief volk!


Ook de hotels en retreats waren allemaal top, kleinschalig, bijzonder en steeds weer verrassend. Steeds met aandacht en zorg. Heerlijk eten (wel erg veel overal). Wat fijn ook de privé tours en de kleinschalige groepen. Zo verrast door Mango tours in Ben Tré maar ook de trekking en de motortour.


Toppers vonden wij (allen unaniem) Pu Luong trekking (geweldige gidsen en een zeer goede chauffeur) en verblijf, motortour en Hoi An (stadje en het pas nieuwe verblijf). Maar ook de grotten, Bay tu long, Ninh Binh, Ben tre, Hanoi en HCMC en duiken/snorkelen (3 van ons zijn gaan duiken) waren zeer de moeite waard.


Wij zullen jouw adviezen en reis zeker aan anderen aanbevelen want de persoonlijke aandacht, de snelle beantwoording van onze vragen, je deskundige en eerlijke adviezen etc. zijn meer dan top.


Hartelijk dank nogmaals namens ons gezin.

Hartelijke groet, Joris, Pascale, Teun, Floor en Vera

Familie Wismans  // 

Pu Luong gebied is werkelijk schitterend mooi...

Hoi Thomas,


Voor wat betreft de reis kijken we zeker terug op een ongelooflijk mooie tijd in een vriendelijk, mooi en interessant land.

We willen je dan zeker hartelijk danken voor een mooie combinatie van activiteiten, die echt heel goed in elkaar steken. Alle lof……


Ik zal proberen in het kort mijn geheugen op papier te krijgen.

HCM-stad was erg leuk, was onze eerste ervaring in Azië.

Mekong delta was gewoon super, ook zeker het contact met de gids en home cooking etc. De afstand tussen Ben Tre en Can Tho is wel wat lang, maar het zeker waard.


Vlucht naar Hoi An en Hoi An ook een mooi en leuk gebied. Super Homestay. Mooi snorkelen.

Motortocht over de Hai Van Pass was schitterend. Leuke lui en heel goed verzorgd. (Was even afwachten, want mijn vrouw en kinderen hadden nog nooit achterop een motor gezeten).


De Hue city tour was erg gefocust op de oudheden en duurde wat lang en de gids viel vaak in herhalingen, maar was wel leerzaam. Weet overigens niet of hier andere mogelijkheden waren geweest.


Phong Na super homestay en mooie excursie naar de grotten.

Nachttrein naar Hanoi is met name bij de start erg leuk en een wandelingetje door de trein laat je ook beseffen dat alles hier anders is….

Puntje wat ik wellicht anders had gedaan is het vervoer naar Ha Giang. De chauffeurs van de 9-sits limo’s zijn niet de vriendelijkste en de rijstijl (ongeduldig) laat wel wat te wensen over.


De motortocht in het hoge noorden was werkelijk schitterend, zeker na de eerdere storm en waterschade aan wegen. Prima jongens die ons twee mooie en gezellige dagen hebben bezorgd. Super.


Pu Luong gebied is werkelijk schitterend mooi. Ook de trekking en wandeling door een locale gids (met een paar woorden Engels) was erg leuk.


Ninh Binh en omgeving is ook (net als alles) erg mooi. De homestay was prima, alleen ligging (tussen de eenden) iets minder. Deze geven toch een bepaalde “geur” af. Wel heerlijk verbleven en lekkere locale gerechten gegeten.

Halong Bay was ook prima verzorgd, leuke mensen aan boord en een leuk programma. 


Hanoi natuurlijk meerdere keren gezien en beleefd. Wat een leuke en gezellige stad is dat, jammer dat het 15 uur vliegen is.


Dit teruglezend en samenvattend kan ik niet anders zeggen dat we enorm genoten hebben en dat het programma wel vol, maar heel mooi gevarieerd was en dat onze interesse in Azië zeker aanwezig blijft.


Kortom nogmaals hartelijk dank voor jullie gedetailleerde organisatie, Super.

Met vriendelijke groet,

Robbert.

Familie van Loo //  

Vraag een offerte aan

offerteaanvraag rondreis

 • Het budget per dag is inclusief alle tours, transfers, binnenlandse vluchten, overnachtingen en ontbijt. De internationale retourvlucht is niet inbegrepen.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  Een indicatie is voldoende. De data kunnen makkelijk aangepast worden.
  Geef aan hoeveel weken je ongeveer wilt reizen
 • Vul het aantal personen en leeftijden in
 • Geef zo uitgebreid mogelijk aan wat jullie wensen en interesses zijn.

Thomas Dijkhuizen //  verrassendvietnam.nl


Meer dan zes jaar wonen en reizen in Vietnam heeft er voor gezorgd dat ik elke uithoek van het land heb mogen zien en ervaren.

Ik ken de mooiste plekjes, de cultuur en de energie van het land. Deze ervaring zie je terug in de ontworpen reizen. Maatwerk voor iedereen toegankelijk. 

Thomas Dijkhuizen

Veelgestelde vragen over een individuele rondreis Vietnam

Hoeveel bedraagt de aanbetaling en wanneer betalen wij het resterende bedrag?

Het aanbetalingsbedrag bedraagt 25% van de reissom.

Het resterende bedrag wordt 30 dagen voor vertrek in rekening gebracht. De eindfactuur wordt samen met alle reisbescheiden verzonden.

Waaruit bestaat het pakket aan reisbescheiden?

Het pakket aan reisbescheiden bevat het volgende:

 • Uitgebreide reisomschrijving met dag tot dag programma
 • E-tickets voor binnenlandse vluchten en treinen
 • Hotelvouchers
 • Tourvouchers

Zijn julie bereikbaar tijdens de reis?

Tijdens de reis zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via onderstaande communicatiemiddelen.

 • Telefoon: Nederlands, Engels en Vietnameessprekende contactpersoon
 • WhatsApp: Nederlands, Engels en Vietnameessprekende contactpersoon
 • Email: Nederlandssprekende contactpersoon
 • Mobiele App: Nederlandssprekende contactpersoon

Zijn jullie aangesloten bij een garantiefonds?

Verrassend Vietnam is aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators ( GGTO ) onder lidmaatschap nummer 1563.

Het is belangrijk dat je een reis boekt bij een organisatie die aangesloten is bij een dergelijk garantiefonds. Mocht een reisorganisatie wegens financieel onvermogen de reis niet kunnen uitvoeren dan ben krijg je als consument 100% van de reissom vergoed. 

Je kunt meer lezen over de werking van het garantiefonds op onderstaande link.

https://verrassendvietnam.nl/over-ons/garantiefonds/


Jouw reisinformatie altijd en overal bij de hand met de mobiele app

Zodra jouw individuele rondreis door Vietnam is vastgelegd kun je onze mobiele app downloaden waar het reisplan voor je klaar staat. 

Handig!

 • Live chat bij vragen
 • Alle Etickets en reisbescheiden bij de hand zonder te hoeven zoeken
 • Live updates voor vertrektijden van binnenlandse vluchten
 • Offline te gebruiken
 • Nooit meer een hele papierwinkel nodig

Met de reisapp heb je alle vouchers, vertrektijden en reisinformatie in een prachtig vormgegeven overzicht bij de hand. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone of tablet. 

En de belangrijkste functies zijn ook zonder internet te gebruiken.

Zin gekregen in een prachtige rondreis door Vietnam?

Ik dacht het wel! 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hoor ik graag wat jullie wensen zijn, hoe lang de reis ongeveer mag duren en een indicatie van het budget. 

Vul daarvoor het offerteaanvraagformulier in en ik stuur je zo spoedig mogelijk een reisplan op maat.