Visum Vietnam in 5 minuten online aanvragen | ( e-visa of visa on arrival )

Het Visum voor Vietnam in 5 minuten online aanvragen...

Een visum is verplicht voor reizigers die Vietnam willen bezoeken. Voorheen nam dit een hoop tijd in beslag maar tegenwoordig is de visumaanvraag in 5 minuten online geregeld. 

Door gebruik te maken van onze visumservice verzeker je jezelf van de gemakkelijkste manier om aan je visumplicht te voldoen.

Twee manieren om het visum aan te vragen:

  • 1
    E - Visum ( beschikbaar voor Nederlanders )
  • 2
    Visa on arrival ( beschikbaar voor Nederlanders en Belgen )

e-visum of visa on arrival?

Stel jezelf de volgende vraag:

Ga ik korter dan een maand? En bezoek ik in die periode alleen Vietnam? 


Is het antwoord daarop 'ja'?


Kies dan voor het e-visum.

Het e-visum uitgelegd

Dit is een electronisch visum. De levertijd is 4 werkdagen en na aankomst op het vliegveld in Vietnam kun je direct door naar de paspoortcontrole. 

Dit visum is alleen beschikbaar als 1 month single entry. Ga je langer dan een maand, kies dan voor visa on arrival. Ga je korter dan een maand maar je bezoekt tussentijds nog een ander land waarna je weer terugkeert in Vietnam, kies dan voor visa on arrival multiple entry.

Met het E-visum kun je binnenkomen via elke luchthaven en landsgrens. We hebben een kopie van je paspoort en een pasfoto nodig.

Zorg ervoor dat je paspoort na vertrek uit Vietnam nog 6 maanden geldig is.

Het e-visum is voor de meeste reizigers de beste keuze.

De totale kosten zijn €39,95

Het e-visum in 3 simpele stappen

1. Vraag het visum aan

Vul het aanvraagformulier in

2. Betaal online

Reken af in de beveiligde betaalomgeving. IDeal, Bancontact of PayPal

3. Ontvang het visum

Binnen 4 werkdagen ontvang je het officiële visum per e-mail.

betaalmethode ideal
betaalmethode bancontact
betaalmethode paypal

Visa on arrival uitgelegd

Ga je langer dan een maand naar Vietnam? Of ga je korter dan een maand maar bezoek je in die tijd nog een ander land? Dan kies je voor visa on arrival.

Bij visa on arrival vraag je een autorisatiebrief aan. De levertijd is 2 werkdagen en met deze brief haal je vervolgens op het vliegveld in Vietnam het visum op. Na aankomst ga je naar de immigratebalie waar je na het betalen van de stempelkosten het visum in ontvangst neemt. 

Via visa on arrival kun je het visum aanvragen voor 1 maand of 3 maanden. Zowel single als multiple entry zijn beschikbaar. 

Met de autorisatiebrief kun je Vietnam alleen binnenkomen via de internationale luchthavens.

Zorg er voor dat je paspoort nog 6 maanden na vertrek uit Vietnam geldig is.

De autorisatiebrief is verkrijgbaar vanaf €12,50. De extra stempelkosten op het vliegveld in Vietnam bedragen $25 voor een single entry visum en $50 voor een multiple entry visum.

Visa on arrival in 4 simpele stappen

1. Vraag autorisatiebrief aan

Vul het aanvraagformulier in.

2. Betaal online

Reken af in de beveiligde betaalomgeving. IDeal. Bancontact of PayPal

3. Ontvang je  autorisatiebrief

Binnen 2 werkdagen ontvang  je de autorisatiebrief.

4. Haal het visum op

Na aankomst in Vietnam lever je de autorisatiebrief in, betaal je de stempelkosten en ontvang je het officiële visum.

betaalmethode ideal
betaalmethode bancontact
betaalmethode paypal

Hulp nodig bij de visumaanvraag?

Voor vragen bij het aanvragen van het visum kun je terecht op de volgende kanalen

  • 1
    WhatsApp: +31653909205
  • 2
    Tel: +31 (0) 152002173- ma - vr - 07.00 - 11.00 
  • 3
    visumservice@verrassendvietnam.nl

Veelgestelde vragen over het e-visum

Kom ik in aanmerking voor het e-visum?

Hoe lang duurt het voor ik mijn e-visum ontvang

Kan ik het e-visum in Vietnam laten verlengen als ik besluit langer te willen blijven

Wat zijn de vereisten voor het uploaden van de pasfoto en de paspoortpagina?

Kan ik eerder aankomen dan de vermelde aankomstdatum op het e-visum?

Veelgestelde vragen over visa on arrival

Wat is een visum on arrival ( VOA ) autorisatiebrief?

Wat is het verschil tussen single entry en multiple entry?

Wat is een stamping fee?

Hebben mijn kinderen ook een Visum nodig?

Kan ik eerder aankomen dan de vermelde aankomstdatum op de VOA autorisatie brief?

Welke documenten moet ik meenemen op reis?

Stel mijn vlucht wordt gewijzigd of ik kom aan op een ander vliegveld?

Hoe lang duurt het voordat ik de VOA autorisatiebrief ontvang?

Aan welke eisen moet mijn paspoort voldoen?

Kan ik met de VOA autorisatiebrief over land Vietnam binnen komen?

Kan ik in Vietnam het visum verlengen?