De voordelen van een reis boeken bij Verrassend Vietnam

  • Home
  • /
  • Over ons
  • /
  • De voordelen van een reis boeken bij Verrassend Vietnam

Reizen met Verrassend Vietnam heeft een aantal voordelen. Hieronder een greep uit de belangrijkste. 

1. Bereikbaarheid tijdens de reis

Wij werken vanuit Nederland en Vietnam en zijn dus altijd binnen een zucht bereikbaar als er zich vragen opdoen tijdens de reis. Voor vertrek maken we een WhatsApp groep aan. Zo heb je altijd snel antwoord op je vragen of je belt ons. 

2. Directe inkoop 

Wij hebben contracten met hotels, gidsen en vervoerders en kunnen daarom snel en uiterst zorgvuldig de reis verzorgen. De reis die je bij ons boekt wordt dus ook daadwerkelijk door ons uitgevoerd, zonder tussenpersonen. Bovendien resulteert deze directe aanpak in de beste prijs / kwaliteitsverhouding in de markt. 

3. Directe verkoop 

Wij zijn telefonisch, per email en WhatsApp gemakkelijk te bereiken. We staan je te woord in het Nederlands en voorzien je van persoonlijk advies. We kennen de leukste plekjes van het land, de leukste hotels en begrijpen als geen ander wat het hart van de reiziger sneller zal doen kloppen. 

4. De reis is volledig aanpasbaar

Onze reizen zijn volledig aanpasbaar. Niet iedereen is in staat om 24km te wandelen of lange fietstochten te maken. Geen probleem! We passen de lengte in overleg aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om een elektrische fiets te gebruiken tijdens een aantal excursies. Vraag hiernaar indien gewenst. Liever een ander hotel of ergens een dag langer of korter verblijven? Wordt geregeld. Aan de hand van jullie feedback op de eerste offerte wordt de reis aangepast net zo lang tot we de perfecte reis voor jullie hebben samengesteld. 

5. De reissom wordt gedekt door het GGTO Garantiefonds

Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators ( GGTO ). Verrassend Vietnam is aangesloten onder lidmaatschapsnummer 1563. De Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt.

6. Een uitnodigende website en extra tips en tricks tijdens de reis

Onze website geeft een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is in Vietnam. Vrijwel alle foto's en video's zijn zelf gemaakt en de bestemmingen worden regelmatig door ons bezocht. Zo kunnen we eerlijke eerstehands informatie aan jullie geven. Ook hebben we een aantal zelf ontworpen wandel en fietsroutes die jullie tijdens vrije dagen in de reis goed kunnen gebruiken. Met kaart, instructies en achtergrondinformatie.