Vietnam reis op maat 

Dromen worden werkelijkheid

Je wilt een fantastische rondreis door Vietnam maken, je wilt het graag georganiseerd hebben en de reis moet aansluiten op al je wensen en interesses. 

Kies dan voor een Vietnam reis op maat. 

Tot in de puntjes verzorgd.

Daarom een vietnam reis op maat

Een reis op maat is betaalbaar

Veel mensen denken dat een rondreis op maat altijd heel duur is. Dit is zeker niet het geval. We leveren echter nooit in op kwaliteit om maar te kunnen stunten.

Geen massatoerisme

We ontwijken het massatoerisme en laten je kennis maken met de lokale cultuur en gebruiken. Ook op de meest populaire bestemmingen weten we een authentieke ervaring te bieden.

Het juiste tempo

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk van het land zien maar er ook weer niet in recordtijd doorheen gejaagd worden. Een uitgebalanceerde route is de basis. 

Geen ''one size fits all'' aanpak

Wat de ene reiziger leuk vindt is voor de ander weinig aan. Een 'one size fits all' aanpak is echt niet nodig. Een individuele rondreis van Verrassend Vietnam is voor iedereen uniek. 

Waarom de Verrassend Vietnam aanpak werkt

We kennen Vietnam door en door en weten exact waar je moet zijn, wanneer je er moet zijn en wat je er moet doen.

Deze kennis en passie zie je terug in de rondreizen die ontworpen worden. Naadloos aansluitend op je wensen en interesses.

Hoe lang je ook wilt gaan, we maken altijd een reisschema met het juiste tempo. Zo kun je alle indrukken goed op je in laten werken.

Ver weg van massatoerisme en zonder 'one size fits all' programma ontdek je het echte Vietnam.

Jouw Vietnam Specialist

Welkom bij Verrassend Vietnam

Meer dan tien jaar wonen en reizen in Vietnam heeft er voor gezorgd dat ik elke uithoek van het land heb mogen zien en ervaren.

Ik ken de mooiste plekjes, de cultuur en de energie van het land. Deze ervaring zie je terug in de ontworpen reizen.

Maatwerk voor iedereen toegankelijk. 

Thomas Dijkhuizen

Werkwijze

01

Wensen en interesses

Het begint met het begrijpen wat jullie razend enthousiast zal maken. Ons aanvraagformulier neemt je mee in dit proces. 

02

Eerste voorstel en aanpassingen

Een eerste voorstel wordt gemaakt. Aan de hand van jullie feedback op het eerste voorstel wordt de reis verder tot in perfectie gefinetuned. 

03

Aftellen en op reis

Jullie droomreis is in het vat gegoten. Nu is het alleen nog maar aftellen tot de reis mag beginnen. Heerlijk om naar uit te kijken!

Ervaringen

google
Wij (2 personen) zijn vanaf half januari een maand naar Vietnam geweest. De rondreis (van zuid naar noord) was een fantastische ervaring waarin we heel veel gezien, geproeft en gedaan hebben. Alles klopte en als er al iets was, werd het onmiddellijk via WhatsApp geregeld. We hebben best wel wat reizen gedaan maar deze behoort absoluut tot een van de betere. Het land, de natuur, cultuur en de mensen hebben veel indruk op ons gemaakt en dat is zeker ook te danken aan de manier waarop Thomas en zijn medewerkers de reis hebben georganiseerd. Ze ontzorgen je van vakantie stress en we konden alleen maar genieten. Absoluut een aanrader voor mensen die op een georganiseerde maar ook eigen manier Vietnam willen ontdekken!
google
We hebben een top ervaring gehad met Verrassend Vietnam/Cambodja
Thomas nam ruim de tijd om op basis van een eerste voorstel de nodige aanpassingen te doen.
Door de hele persoonlijke benadering, goed luisteren naar onze wensen, afspraak is afspraak, is dit een prachtige reis geworden.

Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Van alle taxi’s die ons van en naar de diverse vliegvelden en hotels brachten, tot de tours die geboekt waren. We hoefden helemaal niets meer te doen of te regelen ter plekke, wat een luxe!
Thomas had een WhatsApp groep aangemaakt waarop we tijdens de reis al onze vragen konden stellen. Tijdens de reis wilden we toch iets wijzigen, binnen een uur werd er een perfect alternatief geboden door een supervriendelijk en gemotiveerd team.

Bedankt, Thomas, André, Vatana en de beste chauffeur ever, Mr. Sim!
google
Hoewel ik via een andere website al een goedkeuringsbrief had geboekt, werd ik door Verassend Vietnam geholpen met een snelle service en vriendelijke toon. Ik kan dit bedrijf en hun klantbenadering van harte aanbevelen. Wouter
google
Wij zijn enorm tevreden over deze organisatie. Alles is zeer goed geregeld, we krijgen meteen antwoord op onze vragen via mail of app. De meeste hotels zijn geen ketens en zitten op goede locaties. Verrassend Vietnam heeft er mede voor gezorgd dat wij een top vakantie hebben gehad.
google
Hallo medewerkers van Verrassend Vietnam.
De organisatie vanuit Verrassend Vietnam was erg goed. Vrijwel alle afspraken en acties klopten met de planning. De gidsen waren bijna allemaal goed voorbereid en behulpzaam. Ook aanpassingen die in onze groep noodzakelijk waren, werden soepel en snel geregeld. Het was een mooie en indrukwekkende reis, heel actief en vol verrassingen. Wat kleine puntjes vonden we minder interessant of hadden een commercieel, toeristische achtergrond.
Thomas en medewerkers: bedankt voor jullie inzet.
Groet: Ria Bijlaart en familie.
google
Wij hebben zes weken door Vietnam gereisd. We wisten heel goed wat we wel en niet wilden en Thomas heeft daar het juiste reisplan voor gemaakt en alles ter plekke geregeld. Vooraf wisten wij niet of op zo'n manier reizen ons zou bevallen, maar nu weten we; Het is fantastisch! Normaal zijn we onderweg toch best veel tijd kwijt met plannen, organiseren en regelen en nu amper iets. Het is super luxe als alle treintickets geboekt zijn en elke keer als je een station uitloopt er een auto voor je klaar staat die je naar het hotel brengt. En er al excursies en gidsen voor je klaar staan. Ook de gereserveerde hotels bleken steeds een schot in de roos, steeds op de juiste plek in een stad bv, vlak bij de bezienswaardigheden, of juist op loopafstand van het strand. Allemaal kleinschalige hotels en voor ons de juiste gevraagde mix tussen wat luxer en meer basic. En alle informatie in de app. Dat werkte ook heel fijn. Omdat alles zo goed geregeld was hebben de de whatsapp voor vragen en dergelijke amper nodig gehad. Maar als we wel een vaag hadden kregen we per omgaande een reactie, en kon bv een stukje van de reis nog aangepast worden toen een van ons ziek was en er net twee intensieve dagen zouden komen. Dat was heel fijn. En dat alles in dat prachtige land dat zo afwisselend is qua landschappen. Met nog zes weken erbij hadden we ons nog steeds niet verveeld!

Veelgestelde vragen over een Vietnam reis op maat

Welke garanties bieden jullie?

Verrassend Vietnam is aangesloten bij het garantiefonds voor gespecialiseerde tour operators onder lidmaatschap nummer 1563. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie


Verrassend Vietnam is aangesloten bij de Vereniging voor Kleinschalige Reisspecialisten ( VVKR ) onder lidmaatschap nummer 23059. Alle aangesloten leden hebben een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren

Hoe houden we contact tijdens de reis?

Ons team werkt vanuit Nederland en Vietnam. Zo is er altijd iemand bereikbaar ook binnen de Vietnamese tijdszone. Wij maken een Whatsapp groep aan met de klant en ons team zodat er altijd iemand is om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard zijn wij ook 24/7 telefonisch te bereiken. 

Hoe werkt betaling aan Verrassend Vietnam?

De betaling gaat in 2 termijnen. Nadat wij akkoord hebben ontvangen op de offerte wordt 25% van de reissom als aanbetaling in rekening gebracht. Het restant van de reissom dient 6 weken voor aanvang van de reis betaald te worden. 

Moet ik rekening houden met transactiekosten of wisselkoersrisico?

Nee, wij zijn een Nederlands bedrijf en er zijn dus geen verdere transactiekosten of wisselkoersrisico. 

Zijn de hotels in het voorstel gegarandeerd?

Er gaat meestal wat tijd overheen tussen eerste voorstel en boeking. Indien een hotel op het moment van reserveren niet meer beschikbaar is leggen wij een passend alternatief voor. 

Wat kan ik aanpassen aan het voorstel?

We bieden een volledig op maat gemaakte service en kunnen het reisplan blijven aanpassen tot we de perfecte vakantie voor jullie hebben samengesteld. 

Heb ik een visum nodig?

Ja, een visum is verplicht. Wij kunnen de visumaanvraag voor jullie uit handen nemen. Geef het aan als jullie van deze service gebruik willen maken. 

Ik heb nog geen idee welke bestemmingen ik wil bezoeken. Hoe kan ik mijn wensen duidelijk maken?

Aan de hand van de vragen in het aanvraagformulier krijgen we een goed beeld van jullie interesses. We kunnen ook een belafspraak plannen om de wensen te bespreken. Voor een goed algemeen beeld van Vietnam en de mogelijkheden raden we ook aan onze gratis reisgids te downloaden. 

Welke reisbescheiden ontvang ik voor de reis?

Jullie ontvangen een uitgebreid programma met dag tot dag beschrijving. Op elke dag wordt ook extra praktische informatie toegevoegd over ophaaltijden, reisduur, kledingadvies etc. 


Wij werken verder met zo min mogelijk papier, echter voor een aantal services is wel een voucher of ticket nodig. Dit wordt dan apart naar jullie gemaild. Voor de meeste services zetten we de benodigde in het reisplan. 

Offerte

Tijd om dromen werkelijkheid te maken.