Vietnam reis op maat 

Dromen worden werkelijkheid

Je wilt een fantastische rondreis door Vietnam maken, je wilt het graag georganiseerd hebben en de reis moet aansluiten op al je wensen en interesses. 

Kies dan voor een Vietnam reis op maat. 

Tot in de puntjes verzorgd.

Daarom een vietnam reis op maat

Een reis op maat is betaalbaar

Veel mensen denken dat een rondreis op maat altijd heel duur is. Dit is zeker niet het geval. We leveren echter nooit in op kwaliteit om maar te kunnen stunten.

Geen massatoerisme

We ontwijken het massatoerisme en laten je kennis maken met de lokale cultuur en gebruiken. Ook op de meest populaire bestemmingen weten we een authentieke ervaring te bieden.

Het juiste tempo

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk van het land zien maar er ook weer niet in recordtijd doorheen gejaagd worden. Een uitgebalanceerde route is de basis. 

Geen ''one size fits all'' aanpak

Wat de ene reiziger leuk vindt is voor de ander weinig aan. Een 'one size fits all' aanpak is echt niet nodig. Een individuele rondreis van Verrassend Vietnam is voor iedereen uniek. 

Waarom de Verrassend Vietnam aanpak werkt

We kennen Vietnam door en door en weten exact waar je moet zijn, wanneer je er moet zijn en wat je er moet doen.

Deze kennis en passie zie je terug in de rondreizen die ontworpen worden. Naadloos aansluitend op je wensen en interesses.

Hoe lang je ook wilt gaan, we maken altijd een reisschema met het juiste tempo. Zo kun je alle indrukken goed op je in laten werken.

Ver weg van massatoerisme en zonder 'one size fits all' programma ontdek je het echte Vietnam.

Jouw Vietnam Specialist

Welkom bij Verrassend Vietnam

Meer dan tien jaar wonen en reizen in Vietnam heeft er voor gezorgd dat ik elke uithoek van het land heb mogen zien en ervaren.

Ik ken de mooiste plekjes, de cultuur en de energie van het land. Deze ervaring zie je terug in de ontworpen reizen.

Maatwerk voor iedereen toegankelijk. 

Thomas Dijkhuizen

Werkwijze

01

Wensen en interesses

Het begint met het begrijpen wat jullie razend enthousiast zal maken. Ons aanvraagformulier neemt je mee in dit proces. 

02

Eerste voorstel en aanpassingen

Een eerste voorstel wordt gemaakt. Aan de hand van jullie feedback op het eerste voorstel wordt de reis verder tot in perfectie gefinetuned. 

03

Aftellen en op reis

Jullie droomreis is in het vat gegoten. Nu is het alleen nog maar aftellen tot de reis mag beginnen. Heerlijk om naar uit te kijken!

Ervaringen

google
De organisatie van Verrassend Vietnam was FANTASTISCH. Geen enkel negatief puntje. De chauffeurs waren altijd op tijd om ons af te halen en de gidsen waren top, vooral Long in Tam Coc en Ken in de Mekong Delta. Tijdens de reis was er een WhatsApp groep aangemaakt met de medewerkers die in Vietnam en Cambodja alles verder opvolgden en dit verliep super goed. Bij een vraag kreeg je altijd direct antwoord en indien nodig ook een oplossing. Bv we hadden een extra koffer gekocht en de medewerkers in Vietnam hebben het nodige gedaan om die bij te boeken bij de binnenlandse vlucht. Ik wil iedereen aanraden om hun reis naar Vietnam en Cambodja via Verrassend Vietnam te boeken. Tevens wil ik ook vermelden dat Thomas ons zeer goed begeleid heeft bij de voorbereiding. Dus een hele dikke merci aan Thomas en alle medewerkers.
google
Niks dan complimenten voor Thomas en het team!

Voorafgaand aan het boeken van de reis werd goed meegedacht o.b.v. onze wensen en waar nodig aanpassingen doorgevoerd. Zo werd het voor ons een reis op maat i.p.v. een standaard programma afwerken wat andere aanbieders doen.

Vanaf de aankomst op het vliegveld tot de laatste taxi die ons weer wegbracht, alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Boven verwachting zelfs! Overal was aan gedacht, zoals na de nachttrein bij een hotel kunnen douchen en ontbijten of tussen twee verplaatsingen in de koffers ergens achter kunnen laten zodat je de stad nog even in kan. Erg prettig.

De gekozen accommodaties waren stuk voor stuk goed. Telkens een warm ontvangst, goede voorzieningen en behulpzaam personeel. En ook qua gidsen waren we tevreden. Enthousiaste mensen die je met veel plezier meenemen en uitleg geven, maar ook buiten het ‘programma’ om meedenken.

We hebben een fantastische en zorgeloze vakantie gehad. Mochten we Vietnam (of één van de andere landen die Thomas aanbiedt) weer willen bezoeken, weten we bij wie we gaan boeken!
google
Adembenemend!
Wat een fantastische reis hebben wij gemaakt door in zee te gaan met Verrassend Vietnam! Mijn man Jan en ik wonen zelf in Saigon sinds november en kregen onze dochter en schoonzoon op bezoek, die we graag meer wilden laten zien van het land. Via andere expats kregen we de tip om deze reis te boeken bij Verrassend Vietnam en die tip geef ik graag weer door. Al vanaf het eerste voorstel liep het contact geweldig. We konden alles naar onze wensen aanpassen.
Via de eigen link voor onze reis wisten we precies wat we konden verwachten, wat we erg prettig vonden. Tijdens de reis liep alles ook precies zoals beschreven. En dat terwijl we op het allerlaatste moment door een medische situatie onze hele reis een dag moesten doorschuiven. Hulde aan Thomas en zijn team hoe zij dit zo snel en goed hebben kunnen regelen!
Tijdens de reis waren we compleet ontzorgd (de Whats App groep voor onze vragen hielp daar zeker bij!) en hoefden alleen maar te genieten en dat hebben we gedaan! Van alle prachtige uitzichten tijdens de Ha Giang Loop en de heerlijke minicruise op Bai Tu Long Bay. Van de bijzondere ervaringen van logeren in een homestay en uitleg te krijgen over de cultuur. En van al het heerlijke eten natuurlijk. Het vervoer was steeds precies op tijd en gerieflijk. En dat alles voor een hele nette prijs. Bij een volgende reis in Vietnam weten wij zeker bij wie we moeten zijn!

Hartelijke groet,
Jan en Ellen van den Brink
Manon en Thijs van Voorthuizen
google
Wij maakten een rondreis van ruim drie weken door Noord en Midden Vietnam, georganiseerd door Verrassend Vietnam. We hebben een geweldige vakantie gehad waarbij we heel veel hebben gezien en meegemaakt, het land de cultuur en de mensen echt hebben leren kennen. Het verblijf, de organisatie van het vervoer, de lokale tour guides, het was allemaal top geregeld! Je kan de klok gelijk zetten op de aankomst van de taxi, de gids of wat dan ook. Er is een flesje water voorzien voor de dorst, ondanks af en toe gebrekkig Engels wordt je uitstekend ontvangen en verzorgd. We gaan meestal ongeorganiseerd op vakantie, maar op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken, is er een vraagbaak voorhanden (niet nodig gehad) en verlies je geen tijd met uitzoeken van dingen, je weet ook zeker dat je geen hoogtepunten mist. Wij hebben een geweldige vakantie gehad en bevelen Verrassend Vietnam zeer aan!
google
Heerlijke reis gehad bij dit bedrijf! Fijn contact gehad en een goede route voor ons samengesteld. Helemaal fijn als je met kleine kinderen reist.
google
Heerlijke reis door Vietnam gehad die georganiseerd was door dit bedrijf. We gingen met kleine kinderen op pad en ze hebben een goede route en fijne hotels gekozen. Ze waren ook snel bereikbaar via whatsapp als we vragen hadden en hielpen ons dan meer dan verwacht. Aanrader!

Veelgestelde vragen over een Vietnam reis op maat

Welke garanties bieden jullie?

Verrassend Vietnam is aangesloten bij het garantiefonds voor gespecialiseerde tour operators onder lidmaatschap nummer 1563. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie


Verrassend Vietnam is aangesloten bij de Vereniging voor Kleinschalige Reisspecialisten ( VVKR ) onder lidmaatschap nummer 23059. Alle aangesloten leden hebben een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren

Hoe houden we contact tijdens de reis?

Ons team werkt vanuit Nederland en Vietnam. Zo is er altijd iemand bereikbaar ook binnen de Vietnamese tijdszone. Wij maken een Whatsapp groep aan met de klant en ons team zodat er altijd iemand is om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Uiteraard zijn wij ook 24/7 telefonisch te bereiken. 

Hoe werkt betaling aan Verrassend Vietnam?

De betaling gaat in 2 termijnen. Nadat wij akkoord hebben ontvangen op de offerte wordt 25% van de reissom als aanbetaling in rekening gebracht. Het restant van de reissom dient 6 weken voor aanvang van de reis betaald te worden. 

Moet ik rekening houden met transactiekosten of wisselkoersrisico?

Nee, wij zijn een Nederlands bedrijf en er zijn dus geen verdere transactiekosten of wisselkoersrisico. 

Zijn de hotels in het voorstel gegarandeerd?

Er gaat meestal wat tijd overheen tussen eerste voorstel en boeking. Indien een hotel op het moment van reserveren niet meer beschikbaar is leggen wij een passend alternatief voor. 

Wat kan ik aanpassen aan het voorstel?

We bieden een volledig op maat gemaakte service en kunnen het reisplan blijven aanpassen tot we de perfecte vakantie voor jullie hebben samengesteld. 

Heb ik een visum nodig?

Ja, een visum is verplicht. Wij kunnen de visumaanvraag voor jullie uit handen nemen. Geef het aan als jullie van deze service gebruik willen maken. 

Ik heb nog geen idee welke bestemmingen ik wil bezoeken. Hoe kan ik mijn wensen duidelijk maken?

Aan de hand van de vragen in het aanvraagformulier krijgen we een goed beeld van jullie interesses. We kunnen ook een belafspraak plannen om de wensen te bespreken. Voor een goed algemeen beeld van Vietnam en de mogelijkheden raden we ook aan onze gratis reisgids te downloaden. 

Welke reisbescheiden ontvang ik voor de reis?

Jullie ontvangen een uitgebreid programma met dag tot dag beschrijving. Op elke dag wordt ook extra praktische informatie toegevoegd over ophaaltijden, reisduur, kledingadvies etc. 


Wij werken verder met zo min mogelijk papier, echter voor een aantal services is wel een voucher of ticket nodig. Dit wordt dan apart naar jullie gemaild. Voor de meeste services zetten we de benodigde in het reisplan. 

Offerte

Tijd om dromen werkelijkheid te maken.