Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen over de website,  Informatie nodig over tours of rondreizen of heb je een andere vraag over het reizen in Vietnam? Vul het contactformulier hieronder in en ik stuur je zo spoedig mogelijk een antwoord.

Vriendelijke groet,

Thomas Dijkhuizen - Verrassend Vietnam 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Theodora Versteeghstraat 20, 2642DL Pijnacker
  • +31 (0) 152002173
  • info@verrassendvietnam.nl
  • KVK nummer: 69851956

Hoe kan ik je helpen?

Kies een onderwerp hieronder of vul het contactformulier in als je nog vragen hebt. Ik neem zsm contact met je op.

Informatie over visumvereisten

We helpen je snel en gemakkelijk aan een visum voor Vietnam.

Rondreis op maat samenstellen

Meer informatie over het laten samenstellen van een droomreis door Vietnam.

Tours en bouwstenen

Stel je eigen reis samen m.b.v onze fantastische tours en bouwstenen.

Verrassend Vietnam is aangesloten bij het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators ( GGTO ) onder lidmaatschap nummer 1563.

Eigenlijk zou de reisorganisatie van Thomas Dijkhuizen Fantastisch Verrassend Vietnam moeten heten, want zijn bedrijf had alleen maar fantastische verrassingen voor ons in petto.


Wat een bijzonder land is Vietnam en wat zijn de mensen er vriendelijk. Eigenlijk onbegrijpelijk, door wat er in het verleden allemaal is gebeurd. De steden en ook de natuur lijken eigenlijk in niets op die bij ons in Europa en door de organisatie ingebouwde wandelingen, fietstochten en excursies krijg je een perfect beeld van Vietnam. En dit alles gebeurt onder begeleiding van zeer deskundige en goed Engels sprekende gidsen.


Alhoewel erg voor de hand liggend, wil ik er hier geen van dag tot dag reisverslag van maken.

Een paar zaken wil ik toch even benoemen. Om kennis te maken met de Vietnamese keuken en het verkeer is de streetfoodtour en fietstour door Hanoi eigenlijk een must do. Een geweldige start van onze schitterende vakantie.


In plaats van de rijstvelden van Sapa hebben wij gekozen voor Pu Luong. Dit ligt wat zuidelijker en heeft in februari een wat gunstiger klimaat en is nog niet zo druk en toeristisch. De fiets- en wandeltochten door dit, nog niet zo lang ontsloten dal, zijn echt fantastisch evenals onze overnachtingen in het Pu Luong Nature Reserve. Het personeel is uitermate vriendelijk en de huisjes hebben een fantastisch uitzicht over de rijstvelden.


De boottocht in Bai Tu Long Bay was een ander hoogtepunt evenals de rit achterop een motor over de Hay Van Pass. Ook hier waren er weer erg leuke gidsen en was het eten heel erg goed, waarbij er goed rekening werd gehouden met persoonlijke voorkeuren.

Onze afsluitende relaxdagen hadden we op Phu Quoc.


Om de reis samen te stellen beschikt Verrassend Vietnam over erg goeie digitale reisgidsen en een reisplanner. Wij, een groep van vier (mid)zestigplussers, vonden het erg plezierig om zo onze 22 dagen durende vakantie samen te stellen, waarbij we per Whatsapp of telefonisch altijd op Thomas terug konden vallen, ook tijdens de reis.


Als groep waren wij bijna de laatste gasten van Verrassend Vietnam van het pré

Coroniale tijdperk. Wij wensen Thomas en al zijn Vietnamese vrienden voor de toekomst heel veel succes. Ze verdienen het.

Fam.Bisschop.

Inspiratie en Tips nodig ?

Download Gratis de Verrassend Vietnam reisgids met Routes, Reistips en Inspiratie over de verborgen parels