• Home
  • /
  • Google reviews
Reviews
4.9 Over 106 Reviews
google
We zijn op 14/7/2024 vertrokken naar Vietnam met heel veel verwachtingen en toch wel een beetje schrik voor wat komen zou.... Maar we waren heel snel gerustgesteld, alles verliep op rolletjes. Onze 19 daagse rondreis was perfect georganiseerd ; nooit hebben wij moeten wachten op taxi, boot of bus. We werden telkens de avond vooraf gecontacteerd door onze gids en kregen het oppik- uur en plaats door voor de volgende dag. En klokvast verschenen onze gidsen op het afgesproken uur.
Wij opteerden voor een privéreis met ons twee en dit werd 100 % gerespecteerd, waarvoor onze dank !!
Gidsen waren steeds jong, enthousiast, verbaal sterk in het Engels en zeer gemotiveerd om ons Vietnam in al zijn aspecten te tonen.
Na het hectische Hanoi vertrokken we voor een tweedaagse landelijke wandeltocht tussen de rijstvelden in Sapa, fantastisch !
Een van de hoogtepunten van de reis was wel de cruise in Halung Bay, zeer relaxerend, combinatie van genieten van werelderfgoed en tongstrelend seefood aan boord. Top !
In Tam Coc genoten we van een fietstocht en klommen we naar de Pagode ; het vroeg veel energie maar voor het uitzicht alleen zeer de moeite waard ! Na de inspanning genoten we van een boottocht die ons leidde door prachtige grotten.
Na een comfortabele reis met de nachttrein werden we ondergedompeld in een cultureel bad in de keizerlijke stad Hue ; indrukwekkende paleizen en graftombes.
In Hoi An flaneerden we in de pittoreske kleurrijke oude stad en fietsten we naar het strand.
Afsluiten deden we in de hectische moderne miljoenenstad Ho Chi Minh waar een bezoek aan het tunnelcomplex van Cu Chi zeker niet mag ontbreken. Zeer beklijvend !
De hotels (wij opteerde voor 3 of 4 sterren) waren stuk voor stuk meer dan OK, alle comfort en super netjes. Met stip noteren wij graag het Boutique Hotel in Hanoi ; roofzwembad en een uitgebreid ontbijt om u tegen te zeggen !!
Kortom, wij hebben enkel lof voor jullie organisatie Verassend Vietnam. Wie een fijne, zeer gevarieerde reis zonder zorgen wil boeken kies voor Thomas !
Anne en Patrick Vanlerberghe Trenson
Loppem België
google
Afgelopen zomer via Verrassend Vietnam een 3 daagse cruise door Lan Hay Bay geboekt. Vervoer van en naar Lan Ha Bay was goed geregeld. Ook de cruise zelf was top. Het personeel was vriendelijk de boot was niet heel groot, het eten was heerlijk en het aanbod aan activiteiten was uitstekend. Voor de kinderen (12 en 13 jaar) was deze cruise een van de hoogtepunten van de vakantie. En de zwembad airtrack van wel misschien wel 4 x 8 meter die einde dag achter de boot werd gespannen, was een groot feest voor ze......
google
- super mooie reis gehad doorheen Vietnam - alles piekfijn geregeld de bijna 3 weken die we daar waren - privé chauffeurs netjes op tijd - privé gidsen steeds op tijd en zeer goed niveau van het Engels en hadden veel kennis van de bezienswaardigheden - een aanrader - we hebben volop genoten van deze reis die perfect georganiseerd was!
google
Onvergetelijke reis naar Vietnam gemaakt. Een prachtig land waar we door de uitstekende organisatie van Verrassend Vietnam ultiem en onbekommerd van hebben kunnen genieten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Verblijf, vervoer, het tijdelijk stallen van overtollige bagage etc. Bij eerdere reizen regelden we dit zelf, wat ons ook prima beviel maar dit was heerlijk, helemaal vakantie!
google
ONVERGETELIJKE REIS.

Hoi Thomas.

Waar begin je als je een verre reis van 3 weken wilt maken met z’n vieren naar Vietnam. Een hele zoektocht en uiteindelijk belandde we bij Verrassend Vietnam. En wat bleek dit een goede keuze zeg.

Vanaf het allereerste moment was het gevoel goed. Fijne snelle communicatie, de mogelijkheid om je reis samen te stellen naar jouw wensen en de toezegging dat er een reis zou gaan volgen waar we veel van het authentieke Vietnam zouden gaan zien. Met de belofte dat dit altijd met ons vieren zou zijn of kleine groepen van maximaal 10 personen. We hebben de reis geboekt en zijn in Vietnam geweest van 17-08-2024 tot en met 06-09-2024.

Het moet gezegd, Thomas heeft ons een prachtige reis toegezegd maar het was veel meer dan dat. Het is een onvergetelijke reis geworden met ervaringen en ontmoetingen met locals die we nooit meer zullen vergeten. Het begon al met de perfecte organisatie. Het dagprogramma was perfect in een app gezet en dat liep fantastisch. Vervoer altijd op tijd en altijd de informatie bij de hand hoe een dag ingevuld was. Daarnaast ook nog eens een appgroep waar je je vragen kon stellen tijdens de reis. Hebben 1 keer gebruik gemaakt van de app met een vraag en we kregen vrijwel gelijk antwoord. Top!!

En dan Vietnam zelf. Hanoi met z’n streetfoodtoer, Mai Chau met een prachtige fietstocht, onze favoriet Pu Luong. Wat een idyllisch plekje. Tam Coc waar we van de rust in de drukte kwamen en van daar naar Bai Tu Long Bay. Wat een heerlijke ervaring was. De treinreis was een belevenis op zich, toen weer naar de overweldigende natuur van Pong Nha , Hue met de stadstour en Hoi An met een prachtige fietstocht en een waanzinnig strand waren perfecte slotakkoorden.

We hebben genoten van de perfecte organisatie, de geweldige natuur en het super super super lekkere eten ( wat een genot). We hebben alle (!!!!) activiteiten inderdaad met z’n vieren gedaan. Maar wat de reis voor ons onvergetelijk maakt is het contact met de geweldige Vietnamezen. Wat een fijne mensen. Zo vriendelijk, gastvrij en dankbaar. Thomas, namens ons vieren willen we je bedanken voor de prachtige reis die we hebben mogen maken. Je hebt ons volledig ontzorgt en het daardoor voor ons mogelijk gemaakt om intens te genieten van dit prachtige land!!

Nelleke, Annelies, Wim en Wichard.
google
Eind juni Vietnam voor het eerst bezocht met gezin (2 volw + 2 jong volw meiden). Bewust gekozen voor een individuele reis op maat reis van Ho Chi Min naar Hanoi. Het eerste voorstel van Thomas gaf een goed indruk om verder te gaan. We zijn Azië wel gewend en wisten precies wat we wilden. Na wat aanpassingen is het uiteindelijke programma vastgesteld. De reis is prima verlopen, gidsen voor de excursies waren allen top op tijd. Hotels waren over het algemeen prima voor onze standaard van 3/4 sterren in een levendige omgeving. Boot- en trein tickets netjes geregeld. Must do's: streetfood tour Saigon, Bikers tour, fietsen door de stad en platteland, Ha Long, Caves, Hanoi.
De groepsapp was ook een prima middel om te communiceren met het team van Verrassend Vietnam. Al met al zorgeloos mooie ervaringen opgedaan.