• Home
  • /
  • Tours
  • /
  • Trekking in Pu Luong Nature Reserve 3 dagen 2 nachten

Trek door een magische vallei

Privé tour 3 dagen 2 nachten

Het Pu Luong Natuurpark is een gebied van ongekende schoonheid. Het wordt vaak gezien als een alternatieve bestemming voor Sapa vanwege de uitgestrekte rijstterrassen die het gebied rijk is. Bijkomend voordeel is de ligging dichtbij Hanoi en het feit dat er nog weinig toeristen komen.

Een 3 daagse trekking neemt je mee langs valleien vol rijstterrassen, riviertjes en kleine dorpjes. Een absoluut authentieke ervaring en must see in Noord Vietnam.

En na een lange dag trekken door de natuur strijk je neer bij een werkelijk fabelachtige accommodatie met uitzicht over de vallei.

Dit is één van mijn favoriete plekken in Vietnam en misschien binnenkort ook die van jou.

Vraag over deze tour?

Stel je vraag direct

  • omschrijving
  • prijzen
  • boek nu

Dag 1: Hanoi - Pu Luong 

08.30 Na het ontbijt rijden we door het platteland naar Pu Luong. Onderweg komen we over een adembenemende pas met prachtige vergezichten over de vallei. 

Jullie komen rond lunchtijd aan. Het uitzicht vanuit het restaurant is de perfecte voorbode voor wat komen gaat. 

Na de lunch maken jullie met de gids een eerste trekking door het natuurgebied. Jullie maken kennis met de bijzondere waterwielen en als er genoeg water in de rivier staat varen jullie ook nog een stuk. 

Dag 2: Trekken door het natuurreservaat ( 19km )

Na een vroeg ontbijt dalen we af naar de vallei langs de rijstterrassen tot we bij een pittoresk dorpje aan de voet van hoge bergen komen. We dalen verder af en wandelen over weilanden, smalle paden, door dorpjes, langs vijvers en rivieren.

Na de lunch heb je vrije tijd om te zwemmen ( afhankelijk van de waterstand ) in de rivier en een beetje bij te komen van de inspanningen. 

De zon komt op boven het natuurreservaat.

Dag 3: Hanoi - Pu Luong 

Deze ochtend staat in het teken van ontspanning. Geniet van de rust en het uitzicht bij het zwembad. Na de lunch brengt de chauffeur jullie terug naar Hanoi. 

Optie: Het is mogelijk om deze dag nog een extra trekking te maken. 

Geniet van het uitzicht bij het zwembad.

Reis door

Niet terug naar Hanoi? We kunnen je afzetten in bijvoorbeeld Ninh Binh of Tam Coc. 


Vraag naar de mogelijkheden


Meer onvergetelijke ervaringen