De beste hotels in Ben Tre

Ben Tre is één van die plaatsen waar je nog steeds het authenthieke Mekong Delta gevoel kunt ervaren. Het toerisme is hier nog niet sterk ontwikkeld maar er komen langzaamaan steeds betere opties om te overnachten. Het moge duidelijk zijn dat investeerders ook de schoonheid van deze plek zijn gaan inzien. 

Op deze pagina kun je een selectie vinden van de beste hotels en homestays in en rond deze leuke bestemming. 

Ben Tre Riverside Resort

Prijs per overnachting v.a €44,-​

riverside resort in Ben Tre

Een heerlijk gelegen resort aan de Mekong rivier. Mooie kamers, een goed restaurant en zwembad maken dit resort een prima keuze na een dag de prachtige omgeving bewonderd te hebben.

Mango Home Riverside

Prijs per overnachting v.a €43,-​

mango home riverside hotel in Ben Tre

Prachtige locatie aan de rivier. Er is een goed restaurant, een mooi zwembad en uitstekend personeel. Een klein paradijs op één van de leukste plekke  in de Delta.

Oasis Hotel

Prijs per o vernachting v.a €31,-​

Oasis Hotel in Ben Tre

Een leuk hotel met een eigenaar uit Nieuw Zeeland. Het personeel is fantastisch en kan je helpen met het regelen van leuke tours in de omgeving. 

Hong Thai Homestay

Prijs per overnachting v.a €19,-​

Hong Thai homestay

Dit is zo'n homestay waar je je gelijk deel van de familie voelt. De eigenaren zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je verblijf een topervaring te maken. 

Ba Danh Homestay

Prijs per overnachting v,a €15,-​

Ba Danh Homestay

Een heerlijke homestay in een klein dorpje net buiten de stad. De eigenaars kunnen erg leuke tours door de omgeving voor je regelen. Dit is echt een plek van serene rust.


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.