De beste hotels in Can Tho

Bekend van de beroemde drijvende markt. Can Tho is goed ingericht op toerisme en je vindt hier dan ook een goed aanbod aan hotels in elke prijsklasse. De beste hotels in Can Tho liggen allemaal aan de boulevard aan de rivier waar je ook de leukste restaurants en bars kunt vinden.

Op deze pagina kun je een selectie vinden van de beste hotels in de stad zodat je goed uitgerust kunt opstaan om de vroege tocht naar de drijvende markt te maken.Ook vindt je een aanrader voor een erg leuke homestay op het platteland van Can Tho. Een erg leuke manier om het echte leven in de Mekong Delta te ervaren.

Victoria Can Tho Resort

Prijs per overnachting v.a €139,-​

het victoria resort in Can Tho is een erg mooi hotel

Dit is de plek voor wie zichzelf even lekker in de watten wilt leggen. Dit in koloniale stijl gebouwde resort heeft een heerlijk zwembad, prachtige kamers en een uitstekende menukaart.

Kim Tho Hotel

prijs per overnachting v.a €40,-​

Het Kim Tho hotel is één van de beste hotels in Can Tho voor een goede prijs

Gelegen aan de boulevard op een toplocatie. Het Kim Tho Hotel heeft fraaie ruime kamers en uitstekende service. Op het dak is een leuke rooftop bar met een erg mooi uitzicht over de rivier.

Saigon Can Tho Hotel

Prijs per overnachting v.a €29,-​

Saigon Can Tho Hotel

Het uitnodigende pand ligt dicht bij de centrale markt van Can Tho aan de boulevard. De kamers zijn spik en span en er is een goed ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen.

Kim Lan Hotel

Prijs per overnachting v.a €19,-​

Kim Lan Hotel in Can Tho

Het Kim Lan Hotel ligt dicht bij de boulevard en heeft prima kamers voor een schappelijke prijs. Vriendelijk personeel dat je met al je activiteiten in Can Tho kan helpen.

Tay Ho Hotel

Prijs per overnachting v.a €17,-​

Het Tay Ho Hotel in Can Tho

Het Tay Ho Hotel ligt direct aan de boulevard. Het heeft schone kamers met alle noodzakelijke voorzieningen. Een uitstekend hotel voor wie voor een lage prijs op een toplocatie wilt zitten.

Green Village Homestay

Prijs per overnachting v.a €34,-​

Het green village homestay in Can Tho

Dit is de plek voor wie op zoek is naar een heerlijk verblijf op het prachtige platteland rond Can Tho. Erg vriendelijke eigenaars die je erg leuke tours kunnen leveren naar de drijvende markt en het omringende platteland.


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.