De beste hotels in Chau Doc

Chau Doc is een leuke plek in de Mekong Delta om minimaal een nacht door te brengen. Voor de meeste reizigers zal één nacht ook wel genoeg zijn om daarna door te reizen naar Cambodja of een andere plaats in de Delta. Ondanks dat Chau Doc niet heel veel toeristen ziet zijn er een aantal prima overnachtingsmogelijkheden in de stad. Je vindt de meeste hotels op een goede centrale locatie vlakbij de rievieroever waar de tourboten vertrekken. Op deze pagina vindt je een selectie van de beste hotels in Chau Doc in elke prijsklasse.

Victoria Chau Doc Hotel

Prijs per overnachting v,a €87,-​

Het Victoria is één van de beste hotels in Chau Doc

Zonder twijfel het mooiste hotel in Chau Doc. Dit mooie koloniale pand is gelegen aan de rivier met een prachtig uitzicht. Het heeft alle voorzieningen die je van een 4 sterren hotel mag verwachten.

Victoria Nui Sam Lodge

Prijs per overnachting v.a €67,-​

Victoria Nui Sam Lodge in Chau Doc

Dit hotel ligt een stukje buiten Chau Doc aan de Sam berg. Een verblijf hier kan een echt hoogtepunt van je tijd in Chau Doc zijn. Het uitzicht over de rijstvelden is spectaculair. Een plek om tot rust te komen.

Dong Xanh Hotel

Prijs per overnachting v.a €13,-​

Dong Xua Hotel in Cha Doc is een prima keuze

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Goede basic kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Dichtbij de kade en gelegen in een mooie tuin wat voor de nodige rust zorgt. 

Murray Guesthouse

Prijs per overnachting v.a €29,-​

Murray Guesthouse

Een prima hotel met goede service en mooie kamers. Het ligt er dicht bij de kade in een leuke straat. Het personeel is uitstekend en kan je helpen met het boeken van tours. Gratis fietsen beschikbaar.

bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.