De beste hotels in Dalat

Wie graag in stijl wilt overnachten in Dalat heeft genoeg keuze uit enkele prachtige koloniale panden. Ook de budgetreiziger heeft een ruime keuze uit een ruim aanbod aan degelijke hotels en hostels.

De meeste hotels zijn te vinden rond de centrale markt in het hart van de stad en het nabijgelegen Xuan Huong meer en is de beste locatie om iets te vinden als je nog niets vooraf geboekt hebt.  

De wat meer bijzondere accommodaties liggen veelal wat buiten het centrum maar een ruim aanbod aan taxi's zorgt ervoor dat je je makkelijk kunt verplaatsen.

Op deze pagina vind je een selectie van de beste hotels en guesthouses in elke prijsklasse.

Dalat Palace Hotel

Prijs per overnachting v.a €125

Een van de meest mooiste hotels in Dalat. Het hele hotel straalt een grandeur uit die je niet vaak ziet in Vietnam. Verder is er een tennisbaan, spa, gym en een speelplaats voor de kinderen.

Ana Mandara Villas

Prijs per overnachting v.a €110

De meest romantische accommodatie in Dalat. Ana Mandara bestaat uit 7 koloniale villa's met een prachtige ligging op de helling met een erg fraai uitzicht.

Villa Vista

Prijs per overnachting v.a €65

Een erg mooi midrange hotel met een fraai uitzicht over de stad. Dit hotel staat bekend om de voortreffelijke service die er geboden wordt.

Zen Cafe lakeside

Prijs per overnachting v.a €60

Wat verder buiten de stad gelegen maar de locatie is werkelijk prachtig met uitzicht op het meer vanuit alle kamers. Echt zo'n plek om even heerlijk tot rust te komen.

Tulip Hotel

Prijs per overnachting v.a €20

Een erg goed hotel voor een erg schappelijke prijs. Het hotel ligt midden in het centrum en je bent dus op loopafstand van de avondmarkt en veel leuke restaurants en bars.

Villathol Hotel

Prijs per overnachting v.a €13

Ook dit hotel ligt midden in het centrum en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. Bonus is het inbegrepen ontbijt.


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.