De beste hotels in Doc Let Beach

Ben je in de buurt van Nha Trang maar zoek je iets rustigers? Dan is het prachtige strand van Doc Let een prima optie om een antal dagen te verblijven. Het kilometers lange witte zandstrand is één van de mooiste die je in deze regio kunt vinden. Het strand heeft een aantal prima resorts in het middenklasse en luxe segment. Voor budgetreizigers is er iets minder keuze. Op deze pagina lees je wat de beste hotels op het strand zijn en waar je ze kunt vinden.

Some Days of Silence

Prijs per overnachting v.a €55,-​

Some days of silence resort op Doc Let

De beste keuze op het strand. Prachtige design villa's met uitzicht op een mooie tuin. Bovendien ligt het direct aan het strand. 

White Sand Doc Let Resort & Spa

Prijs per overnachting v.a €60,-​

White sand resort Doc Let

Een groot ruim opgezet resort aan het strand. Houdt er rekening mee dat sommige kamers wel wat verder van het strand liggen. Al met al een prima resort waar je ook vaak goede aanbiedingen voor kunt vinden. 

Doc Let Resort & Spa

Prijs per overnachting v.a €22,-​

Als je niet te hoge eisen stelt aan de kamer is dit een goede keuze. Het is namelijk een stuk goedkoper dan de andere opties maar verwacht niet de beste service en faciliteiten. 

Quyet Thang Hotel & Beach

Prijs per overnachting v.a €6,-​

Reis je op een klein budget dan is dit hotel een goede keuze. 6 euro geeft je een bed in een gemengde slaapzaal en vanaf 12 euro heb je een privé kamer. 

Paradise Resort

Prijs per overnachting v.a €20​

Het paradise resort in Doc Let

Gelegen op het rustigste deel van het strand. Je kunt de kamers niet direct online boeken dus neem contact op met het hotel voor de actuele prijzen. 


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.