Doc Let Beach: Een van de mooiste stranden in Vietnam

doc let beach

Het zuiden van Vietnam staat natuurlijk bekend om het mooie weer en de heerlijke stranden die je er kunt vinden. Een van deze pareltjes vind je zo’n 50 km ten noorden van Nha Trang en heeft de naam Doc Let Beach. Hier vind je een prachtig wit strand en kristalhelder turquoise water, weinig toeristen en een aantal prima resorts direct aan het strand.

Hoe kom je op Doc Let Beach?

Verblijf je in één van de resorts dan kun je gebruik maken van een ophaalservice, maar wil je het strand op eigen gelegenheid bezoeken neem dan de bus vanuit Nha Trang of ga zelf op pad met de scooter. Vanuit Nha Trang neem je bus 3 ( Nha Trang - Ninh Hoa - Doc Let). Deze kost VND 24.000 voor een enkele reis en doet er ongeveer 1,5 uur over. Doe je de rit per scooter dan doe je er ongeveer dezelfde tijd over. Volg Highway 1 tot Ninh Hoa en sla dan af naar het oosten zodra je het bord van ‘’White Sand Resort and Spa’’ ziet.

Activiteiten op Doc Let Beach

Naast natuurlijk totaal ontspannen en een beetje zwemmen, kun je bij de verschillende resorts ook gebruik maken van een kayak, je kunt parasailen, een waterscooter huren of de koraalriffen in de omgeving verkennen op een snorkeltour. Bezoek je Doc Let Beach als dagtocht, dan kun je het beste neerstrijken bij het White Sand Resort and Spa. Voor VND75.000 huur je een ligstoel en in het restaurant heb je genoeg keuze aan eten en drinken.

doc let beach

Accommodatie

Een prachtig strand als Doc Let verdient natuurlijk een aantal goede overnachtings mogelijkheden. En die zijn er. Voor mooie bungalows aan het strand ga je naar het White Sand Resort and Spa, Voor goedkoper en een prachtige locatie op de noord kant van Doc Let Beach verblijf je bij Paradise Resort en voor Luxe accommodatie ga je naar Some Days of Silence.

Paradise resort

Het paradise resort in Doc Let

Dit resort biedt simpele bungalows aan het strand en is de goedkoopste optie op Doc Let beach.Ontbijt, lunch en avondeten zijn bij de prijs inbegrepen, evenals koffie, thee en fruit. 

Some days of silence

some days of silence resort in doc let

Zonder twijfel de beste optie aan het strand voor degene die van luxe houden. Het resort ligt aan het strand en heeft een spa en zwembad. Ook is er een beachfront restaurant. Ontbijt is inbegrepen evenals koffie en thee.

White sand Doc Let Beach Resort & Spa

Een heerlijk ruim opgezet resort met een groot stuk privéstrand. Erg leuk voor een paar nachten of om gewoon een dag door te brengen

Bestemmingen in de buurt van Doc Let


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.