Chill Sky Bar

Chill Sky Bar

Op de 26e verdieping van de AB Tower in het hart van district 1 in Ho Chi Minh City vind je een van de populairste rooftop bars van de stad. Chill Sky Bar was een van de eerste skybars in Ho Chi Minh City, waar je tegenwoordig het gevoel hebt dat er elke week wel weer een nieuwe rooftop bar geopend wordt.

Het uitzicht vanaf Chill Sky Bar over de drukte van de stad is fantastisch, en zeker gedurende de zonsondergang erg mooi. De bar opent om 17.30 en heeft happy hour tot 20.00. Drankjes zijn redelijk geprijsd voor een locatie als deze en starten vanaf VND 100.000 maar na achten gaan de prijzen behoorlijk omhoog.

In de avond en met name in de weekenden transformeert de bar tot club en trekt de hippe en welgestelde populatie van Saigon aan. En je zult merken waarom als je hier op grote hoogte feest tot in de vroege morgen.

Naast bar en club is er ook een restaurant waar vanuit je kunt genieten van hoge kwaliteit gerechten, wijn en een mooi uitzicht over de stad. Reserveren is aan te raden.

Wilt je wat mooie foto’s van de stad maken dan kom je het beste vroeg. Rond openingstijd is het erg rustig en heb je de ruimte om rond te lopen voor foto’s. Bovendien geeft het veranderende licht je de beste fotomogelijkheden.

Adres:

Chill Sky Bar

AB Tower 76 Le lai Street, Ben Thanh Ward, district 1

Chill Sky Bar

Bekijk de hectiek van de stad onder het genot van een drankje

Chill Sky Bar

Uitzicht over de rotonde voor de Ben Thanh markt

Welke sky bar in Ho Chi MInh City is jouw favoriet? Geef je tips in de comments.


bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.