Infographic: Alles over Vietnam

Dat Vietnam een heerlijk vakantieland is wordt door steeds meer Nederlanders en Belgen erkend. Jaarlijks weten er steeds meer de prachtige stranden, natuur en cultuur te vinden. Voordat je gaat wil je waarschijnlijk van alles weten over het land. Daarom publiceren we de eerste Nederlandstalige infographic met alle reisinformatie die je een prima beeld geeft van het land.

Vietnam infographic

bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

  1. Dank voor de uitvoerige en luchtige informatie. Onder de rubriek “gezondheid” komt het woord malaria niet voor. Hoe gewenst is het malariapillen te slikken?

    1. Malaria komt slechts voor in enkele afgelegen gebieden. De kans dat u als toerist dit oploopt is zo klein dat het niet nodig is om preventief malariapillen te slikken. In de gevallen dat reizigers ziek worden door een muggenbeet gaat het meestal om dengue fever. Hier is echter geen preventief medicijn voor. Als u denkt dengue te hebben is het aan te raden om even wat tests in het ziekenhuis te doen en eventueel voor obeservatie enkele dagen te blijven. Daarna is het uitzieken. Als prventie kunt u lange kleding dragen en de huid insmeren met DEET.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.