Skylight 360: Beste Skybar in Vietnam?

skybar nha trang

Wat is er nu mooier dan een heerlijke cocktail drinken op de 43e verdieping van een gebouw met uitzicht over de stad tijdens zonsondergang? Simpel. Een 360 graden uitzicht over de stad en de oceaan! In Nha Trang is dit sinds kort mogelijk met de opening van de nieuwe ‘’Skylight Havana Nha Trang’’ skybar.

De uitzichten vanuit de bar en het uitkijk platform zijn spectaculair. Aan de ene kant heb je de prachtige baai en rondom zie je het 6km lange gemeentestrand en de stad met in de verte de bergen. Wij hebben in Vietnam nog geen beter uitzicht gehad vanaf een skybar. Dus ben je in Nha Trang dan moet je hier absoluut heen gaan.

De Skylight 360 vind je op de 43e verdieping van het Best Western Premier Havana Nha Trang Hotel. Na binnenkomst koop je een entreebewijs en ga je via de aparte lift omhoog. Boven aangekomen vind je het 360 graden Skydeck vanwaar je het beste uitzicht hebt over de prachtige baai en omgeving van Nha Trang. De Skywalk met een hele toffe glazen vloer waarvandaan je direct naar beneden kunt kijken en de Beachclub waar je kunt eten en drinken. Bovendien heeft het gebouw ook de hoogste vuurtoren ter wereld.

Bij de ticketprijs van VND100.000-150.0000 is een drankje inbegrepen en voor het vervolg zijn de prijzen zeker erg redelijk als je dit vergelijkt met Skybars in de grote steden.

skybar nha trang
skybar nha trang
skybar nha trang
skybar nha trang
skybar nha trang
skybar nha trang

Je vindt Skylight 360 op 38, Tran Phu, Nha Trang

Skydeck: 08:00-14:00 

Beachclub en Skydeck: 16:30-00:00

Entree: VND 50.000

Entree: VND100.000-150.000 inclusief drankje

Wat is volgens jouw de beste Skybar in Vietnam? Laat je tips achter in de comments.

bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.