De beste hotels in Ninh Binh en Tam Coc - verrassendvietnam.nl
Ninh Binh Tam Coc hotelgids

De beste hotels in Ninh Binh en Tam Coc

Om maximaal van het landschap en de wonderschone omgeving te genieten is één of zelfs twee overnachtingen aan te raden. Zoals je hebt kunnen lezen in mijn Ninh Binh reisgids vindt je de mooiste plekken niet in de stad zelf maar juist even erbuiten rond Tam Coc en het Trang An Landscape Complex. 

Behalve misschien een erg vroeg vertrek naar de volgende bestemming of als je dicht bij het treinstation wilt zitten is er weing reden om in Ninh Binh stad te verblijven. 

De hotels en homestays die je op deze pagina kunt bekijken liggen dan ook allemaal in de prachtige omgeving net buiten de stad. Als je in Ninh Binh aankomt is het dan nog een kort ritje met de taxi. 

Emeralda Resort

Prijs per overnachting v.a €106

emeralda resort ninh binh

Een prachtig resort voor wie zich even goed in de watten wilt leggen. Gelegen op een prachtige locatie grenzend aan het Van Long natuurpark. 

Tam Coc Garden Resort

Prijs per overnachting v.a €120

Gelegen tussen de rijstvelden, rivier en bergen. Dichtbij alle bezienswaardigheden en uitstekende faciliteiten. Beste keuze in het luxe segment. Aan te raden is om ruim van te voren te reserveren.

Quoc Khanh Bamboo Homestay

Prijs per overnachting v.a €28

Mooie bungalows gemaakt van bamboe op een mooie locatie tussen de bergen en aan het water. Ook is het mogelijk om voor €5 in een stapelbed te slapen.

Chez Beo Homestay

Prijs per overnachting v.a €14

De plek voor als je tegen een lage prijs op een prachtige locatie wilt verblijven. Fietsen zijn gratis te leen en het familie diner is een aanrader.

La Belle Vie Tam Coc Homestay

Prijs per overnachting v.a €30

Een gloednieuwe homestay ook weer op een perfecte locatie. Erg fraaie ruime kamers gelegen aan een mooie tuin. Ontbijt is inbegrepen.


Nguyen Shack

Prijs per overnachting v.a €20

Mijn persoonlijke favoriet in Ninh Binh. Echt een heerlijke plek om te overnachten.


Leave a Comment: