Fotoverslag: Het onbekende eiland in Kien Giang

Voor de kust met Ha Tien in de provincie Kien Giang ligt de kleine eilandengroep Hai Tac. Met het populaire eiland Phu Quoc dichtbij wordt dit eilandje vaak overgeslagen. En met het gebrek aan toeristische voorzieningen is dit begrijpelijk. Heb je echter wat meer tijd in de regio te besteden dan is een dagtripje of een overnachting op het eiland zeker aan te raden. Hier zie je met eigen ogen hoe het eilandleven in Vietnam er aan toe gaat. Bekijk de foto's om een beeld te krijgen van dit leuke kleine eiland.

zonsopkomst in Kien Giang

Zonsopkomst in het kleine stadje aan de zuidkant van het eiland.Hier vind je een aantal homestays waar je voor een habbekrats kunt overnachten.

Lokaal leven op Hai Tac

De locals gaan aan het werk zoals dat al jaren gaat. Als ontbijt kun je een simpel broodje eten of kleefrijst met wat stukjes worst.

Kien Giang provincie in Vietnam

Het strand vind je op de noordkant van het eiland. Niet dat het eiland nu zo groot is. Je kunt in een klein uur een rondje lopen. Op dit strand vind je een klein restaurantje met wat hangmatten. de eigenaars kunnen lekker koken en als je wilt kun je hier je tentje opzetten of in een hangmat overnachten.

stranden in Kien Giang
Verser krab

De krab, schelpen en vis zijn extreem vers op het eiland, Een feest voor de liefhebber.

Als je een rondje over het eiland maakt zie je hoe het eilandleven er aan toe gaat.

zonsondergang op Hai Tac eiland

En natuurlijk mag de zonsondergang ook niet ontbreken. Genietend van een koud biertje terwijl je even helemaal vergeet dat je het druk had voordat je op vakantie ging. 

Dit vind je misschien ook interessant

bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Als inwoner van dit prachtige land wil ik je informeren en inspireren zodat ook jouw reis een onvergetelijke wordt. Heb je na het lezen van de site nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten. 

Veel reisplezier,
Thomas

Thomas Dijkhuizen

Laat een bericht achter


Je emailadres wordt niet geplaatst.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

VerrassendVietnam

Nieuw!

Alles wat je moet weten voor vertrek

Download de gratis reisgids met de beste reistips, handige voorbeeldroutes en de leukste inspiratie over de verborgen pareltjes. In handig Ebook formaat.